Facebook Pixel "Οι Έλληνες κατά της Λανγκάρντ"
Life
| 2012-05-27 20:03:00

"Οι Έλληνες κατά της Λανγκάρντ"

"Οι Έλληνες κατά της Λανγκάρντ"

Τις αντιδράσεις των Ελλήνων προκάλεσε η Κριστίν Λανγκάρντ με τις δηλώσεις της για την Ελλάδα, τις οποίες πήρε πίσω επιδιδόμενη στο αρχαιότερο άθλημα, την κυβίστηση. Μάλιστα συμπατριώτες μας έχουν δημιουργήσει σελίδα χλευασμού της επικεφαλής του ΔΝΤ στο Facebook.

To γκρουπ ονομάζεται “Greeks are against Lagarde – Οι Έλληνες είμαστε κατά της Λανγκάρντ”

Η σελίδα δημιουργήθηκε για να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια της Ελάδας ως έθνος απέναντι στο πρόσωπο της Lagarde!!

Στην περιγραφή της σελίδας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!»

Και στη συνέχεια αναπαράγονται οι απεχθείς δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ:

"Οι γονείς πρέπει να πληρώνουν φόρους τους", δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του ΔΝΤ.
Η Ελλάδα, η οποία έχει δει την οικονομία της συρρικνώνεται κατά ένα πέμπτο από την έναρξη της ύφεσης, έχει δεχθεί εντολή για περικοπές μισθών, συντάξεων και δημόσιων δαπανών, σε αντάλλαγμα για οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Οι Ελληνίδες μητέρες και το χωριό στο Νίγηρα

Ερωτηθείσα για το εάν είναι σε θέση να καταλάβει τις μητέρες που δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μαίες ή τους ασθενείς που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα , η κα Λαγκάρντ κράτησε πολύ σκληρή στάση.
"Σκέπτομαι περισσότερο τα μικρά παιδιά σε ένα σχολείο σε ένα μικρό χωριό στο Νίγηρα, που έχουν δάσκαλο μόνο δύο ώρες την ημέρα, και μοιράζονται τρία από αυτά την ίδια καρέκλα και είναι πολύ πρόθυμα να μάθουν γράμματα. Τους έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα. Πιστεύω ότι αυτοί χρειάζονται ακόμη περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα" είπε χαρακτηριστικά.
Η Γαλλίδα πολιτικός, προβλέπει ότι η κρίση του χρέους δεν έχει ακόμη κάνει τον κύκλο της και προσθέτει: "Όσον αφορά την Ελλάδα μπορώ επίσης να σκεφτώ όλους εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη φορολογία όλη την ώρα. Με απασχολούν "εξίσου" με τους Έλληνες, που στερούνται των δημόσιων υπηρεσιών.
"Νομίζω ότι θα πρέπει να βοηθήσουν τον εαυτό τους συλλογικά". Ερωτηθείσα για το πώς, απαντά: "Με την καταβολή του φόρου από όλους".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags