Οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα. Βάσει των τελευταίων πληροφοριών μέχρι την Δευτέρα δεν θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιβεβαίωσαν ότι είναι σε συζητήσεις και με τον Ζαρντίμ και με τον Γκραντ. Παράλληλα υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας και με προπονητές όπως ο Τζούκιτς ή ο Όλτρα.

Ωστόσο κάτι οριστικό δεν υφίσταται. Στο λιμάνι πάντως διαπιστώνουν μετά λύπης τους ότι γίνεται μία προσπάθεια από ορισμένους για ν' ακυρώσουν κάποια από τα ονόματα με τα οποία μιλά ο Ολυμπιακός. Το θεωρούν δε λανθασμένο χειρισμό και μία καθόλου σωστή προσέγγιση.

Τέλος όπως διευκρινίζονταν οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν ταξίδια ανθρώπων του στο εξωτερικό ή ταξίδια ατζέντηδων ή προπονητών στην χώρα μας.

Σημειώνεται βέβαια πως ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μετέβη στην Ουκρανία με την αποστολή της ομάδας Νέων για ένα τουρνουά στο οποίο μετέχουν. Μαζί του είναι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr