Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο aek365.gr

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση από τον πρόεδρο να αναλάβω την πρώτη ομάδα. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι σε συνάντηση που είχαμε, μου είπε ότι η ομάδα σκοπεύει να επενδύσει σε ένα πλάνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί τη βοήθειά μου. Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί, να αναλάβω την πρώτη ομάδα. Δεν τέθηκε ως θέμα μέχρι σήμερα.

Όμως, αν για κάποιο λόγο δεν ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Νίκο Κωστένογλου και μου γίνει συγκεκριμένη πρόταση, δεν θα πω "όχι".
Εγώ είμαι υπηρέτης της ΑΕΚ. Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω στις ακαδημίες, είμαι ικανοποιημένος, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο. Αν μου προταθεί να βοηθήσω σε ένα πλάνο με νεαρούς παίκτες, θα το κάνω. Μπορεί κάποιος άλλος να φοβάται ή να αγχώνεται με αυτό, αλλά εγώ δεν φοβάμαι. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω»,
δήλωσε στο aek365 ο Ντανιέλ Μπατίστα.