Η «Ο Jogo» πήγε ένα βήμα παραπέρα το ρεπορτάζ της «Α Bola», αναφέροντας ότι ο Ζαρντίμ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολυμπιακό. Ο συνάδελφος, Μπρούνο Φελίπε Μοντέιρο, υποστηρίζει ότι ο νεαρός προπονητής είναι πια μία ανάσα από το να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Υποστηρίζει πως έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για την Ελλάδα. Όπως τονίζει ακόμα στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να υπογράψει για δύο χρόνια.

Η Σουσάνα Βαλέντε στο relvado.sapo.pt γράφει πως το μέλλον του Ζαρντίμ είναι ο Ολυμπιακός, επικαλούμενη τις πηγές του ραδιοφώνου Ρενασένσα και της «A Bola». Μάλιστα στο ραδιόφωνο αυτό έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπός του, Μοχάμεντ Αφζάλ.

«Οι συζητήσεις με την διοίκηση είχαν θετικό αποτέλεσμα. Ο Ζαρντίμ είναι πιο κοντά από ποτέ στο ν' αναλάβει το συντομότερο δυνατό την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού», σχολίασε.

Πηγή: gazzetta.gr