Facebook Pixel Πίστευε και μη... ερεύνα!
Life
| 2012-06-04 17:28:00

Πίστευε και μη... ερεύνα!

Πίστευε και μη... ερεύνα!

Οι Αγγελόπουλοι το είπαν με το που ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα στην Ευρωλίγκα. Ότι, δηλαδή, η ομάδα αρχικά δεν είχε την απόλυτη στήριξη του κόσμου, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Κάτι που επανέλαβαν και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Βγάλαμε τον χειμώνα με 3.500 κόσμο, αλλά είναι λογικό να είχε απογοητευτεί».

Παρόμοια δήλωση περί αμφισβήτησης των δυνατοτήτων της ομάδας έκανε και ο Σπανούλης.

Και, φυσικά, δεν είναι μόνο μια μερίδα οπαδών, αλλά και τα ΜΜΕ. Η κριτική που δέχθηκε ο Ολυμπιακός μέχρι τον Φλεβάρη ήταν έντονη και διαρκής, αφού η ομάδα ειδικά τον χειμώνα δεν έπειθε. Κι όλοι ψάχνανε να βρούνε τι φταίει. Ο προπονητής; Οι παίκτες; Το μειωμένο μπάτζετ των Αγγελόπουλων; Ερευνούσαν κάθε πιθανή αιτία...

Μήπως, όμως, σε μερικά πράγματα είναι καλύτερο, τρόπος του λέγειν, το «πίστευε και μη ερεύνα»; Αποδείχθηκε, δηλαδή, ότι τόσο ο Ίβκοβιτς όσο και οι παίκτες, όπως βέβαια και οι Αγγελόπουλοι, ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε ακόμα κι όταν ο Ολυμπιακός έχανε. Ο Ίβκοβιτς έχτιζε, δηλαδή, την ίδια στιγμή που κάποιοι δεν έκρυβαν την δυσπιστία τους απέναντι στις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Δουλεύανε σωστά μέσα στον Ολυμπιακό, έκλειναν τα αυτιά τους στην αμφισβήτηση απ’ όπου κι αν προερχόταν και στο τέλος δικαιώθηκαν, σκορπώντας την ευτυχία στους ερυθρόλευκους οπαδούς. Και με δυο κούπες, βέβαια, όλοι πλέον πίστεψαν στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags