Facebook Pixel Η δίψα του Ζαρντίμ!
Life
| 2012-06-04 19:28:00

Η δίψα του Ζαρντίμ!

Η δίψα του Ζαρντίμ!

Αν, πάντως, ο Ολυμπιακός καταλήξει στον Ζαρντίμ, μοιάζει να είναι μια δυνατή λύση. Ίσως και η καλύτερη απ’ αυτές που είχαν ακουστεί μέχρι τώρα, μετά την φυγή Βαλβέρδε.

Και γιατί το λέμε αυτό; Ο Ζαρντίμ είναι νέος προπονητής. Έχει, δηλαδή, μπροστά του πολύ δρόμο για να κάνει καριέρα και σίγουρα θα θέλει να δώσει ό,τι μπορεί στον Ολυμπιακό.

Επίσης, υπάρχει και η προοπτική να μείνει αρκετά χρόνια, αν όλα πάνε καλά και συνταιριάξει με την χημεία της πειραιώτικης ομάδας.

Επίσης, βοήθησε την Μπράγκα να παίξει πιο επιθετικά, αν και ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά μετά την καταπληκτική χρονιά που είχε προηγηθεί για την πορτογαλική ομάδα.

Και βέβαια, ο Ζαρντίμ θέλει τίτλους στην καριέρα του. Με τον Ολυμπιακό να είναι «καταδικασμένος» να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελπίδες να χορτάσει κούπες, στην περίπτωση που φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Ενώ η παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί εγγύηση ότι το όνομα του προπονητή θα ακουστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Με αυτά τα δεδομένα και με τις συστάσεις που συνοδεύουν τον Ζαρντίμ να είναι άκρως ικανοποιητικές, υπάρχει η αίσθηση ότι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση. Στην περίπτωση, βέβαια, που αναλάβει, το αν θα πετύχει ή όχι είναι κάτι που θα φανεί αποκλειστικά και μόνο στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Οπότε όλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να διαπιστωθεί αν όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags