Η στάση του Ολυμπιακού σχετικά με τον Μέλμπεργκ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Οι Πειραιώτες έχοντας κάνει την πρότασή τους περιμένουν την απάντηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στα δεδομένα με τον Μανωλά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξακολουθούν να είναι κοντά στο να κλείσουν τον Μανωλά, δίχως όμως να υπάρχει ακόμα κάτι το οριστικό. Εκτός των άλλων στο λιμάνι δεν ασχολούνται με το τι λέει ο θείος του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στον Ζαρντίμ, όπως σας γράψαμε την Παρασκευή, αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα ή την Τρίτη. Την Τρίτη πρόκειται να έχει μεταγραφικό τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έως τότε από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι δεν θ' ασχοληθούν με παίκτες.

Πηγή: gazzetta.gr