Αν ο λαός μας τιμήσει με την ψήφο του, θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη και ο αστυνομικός θα γυρίσει στη γειτονιά εκεί όπου είναι η θέση του και όχι στα βουλευτικά γραφεία, δεσμεύθηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα μίλησε για επανασυμφιλίωση του λαού με την αστυνομία και αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στον αστυνομικό και τον πολίτη, την αστυνομία και την εκτελεστική εξουσία.
Εγώ, παρατήρησε χαρακτηριστικά, δεν κάνω επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας, γιατί ζω στην Κυψέλη και όχι στην Εκάλη και την Κηφισιά, και ξέρω τα προβλήματα που βιώνει ο πολίτης με την έξαρση της εγκληματικότητας και την γκετοποίηση περιοχών του κέντρου.
Πηγή: protothema.gr