Facebook Pixel Ευχαριστημένος ο Τσέχος
Life
| 2012-06-12 21:45:00

Ευχαριστημένος ο Τσέχος

Ευχαριστημένος ο Τσέχος

Ο προπονητής της τσέχικης ομάδας, Μίχαλ Μπίλεκ, δήλωσε μετά το ματς πως οι παίκτες του δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Ελλάδα και νίκησε δίκαια. 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όπως κι απέναντι στη Ρωσία, αλλά αυτή τη φορά πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν πολύπλοκα γιατί ο Ροζίτσκι τραυματίστηκε κι αποχώρησε. Δεχτήκαμε ένα φτηνό γκολ που έδωσε ελπίδες στους Έλληνες, αλλά πιστεύω πως δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν καθαρές ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και τα καταφέραμε. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, ξέραμε πως αν χάναμε οι ελπίδες θα χάνονταν, αλλά πλέον είναι ζωντανές», τόνισε ο Τσέχος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για το γκολ που πέτυχε η Ελλάδα από το λάθος του Πετρ Τσεχ, είπε: «Ήταν ένα αχρείαστο γκολ. Ο Τσεχ δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Σίβοκ».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Τόμας Ροζίτσκι, δήλωσε: «Έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος το Σάββατο».

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Πολωνία, ανέφερε: «Μπορεί να σκεφτούμε πως ένας βαθμός είναι αρκετός, αλλά δεν θα μπούμε με αυτό το σκεπτικό, γιατί θα είναι επικίνδυνο».

Τέλος, σχολίασε τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από μερίδα Τσέχων οπαδών. «Ξέρω πως δεν είμαι πολύ δημοφιλής, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Με ενοχλεί όμως περισσότερο όταν αποδοκιμάζουν παίκτες, όπως ο Μίλαν Μπάρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags