Facebook Pixel Το "παλεύουν" για Ούμπιντες...
Life
| 2012-06-13 17:33:00

Το "παλεύουν" για Ούμπιντες...

Το "παλεύουν" για Ούμπιντες...

Την ώρα που οι φήμες φουντώνουν για έντονο ενδιαφέρον και της τουρκικής Ορντούρσπορ, ομάδας του Έκτορ Κούπερ, για τον Χαβιέρ Ουμπίντες, στον Άρη καταβάλλεται μια αγωνιώδης προσπάθεια να βρεθούν χρήματα και να παραμείνει ο Αργεντινός στην ομάδα.

Μάλιστα στη συνάντηση που έγινε το Δευτέρα το βράδυ με τους αρειανούς επιχειρηματίες, αυτό που τους μετέφεραν οι άνθρωποι της ΚΜΑ είναι ότι πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βρεθεί ένα ποσό, τουλάχιστον 50.000 ευρώ ώστε να δοθεί στον Αργεντινό ως ένδειξη ότι κάτι αλλάζει.

Μάλιστα υπήρξε και επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του, Χεράρδο Μαγκνταλένα που το μόνο που ζήτησε, είναι να δοθεί στον παίκτη εγγράφως ένα συγκεκριμένο πλάνο εξόφλησης των 200.000 ευρώ που του οφείλονται από το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς και όχι άλλες υποσχέσεις.

Τελευταία ελπίδα είναι, στην καθοριστική αυριανή συνάντηση που θα γίνει με τους αρειανούς επιχειρηματίες, να υπάρξει και συμφωνία να βάλουν όλοι από ένα ποσό και από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πληρωθεί και ο Χαβιέρ Ουμπίντες.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags