Facebook Pixel Ο προσγειωμένος κύριος Ζαρντίμ!
Life
| 2012-06-13 20:00:00

Ο προσγειωμένος κύριος Ζαρντίμ!

Ο προσγειωμένος κύριος Ζαρντίμ!

Ρεαλιστής, δίχως πολλά - πολλά και προσγειωμένος. Έτσι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Ζαρντίμ που είδαμε σήμερα, ουσιαστικά για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν είπε μεγάλα λόγια. Και θα μπορούσαμε να σταθούμε στην δήλωσή του ότι "καταρχήν ο στόχος μας για την Ελλάδα είναι να τα πάμε καλά εδώ και να πάρουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ στόχος είναι να περάσουμε στην πρώτη φάση και να συνεχίσουμε από εκεί και πέρα".

Τι είπε, δηλαδή; Αυτό που ξέρει ο καθένας. Ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το νταμπλ και μετά κάποιες καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, με βασικό σκοπό την πρόκριση από την φάση των ομίλων.

Με λίγα λόγια, ο Ζαρντίμ έδειξε να πατάει τα πόδια του στην γη. Ξέρει μια χαρά πού ήρθε. Και ήταν καλό που εμφανίστηκε αρκετά μαζεμένος. Δείχνει, δηλαδή, την σοβαρότητά του.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, το αν πετύχει ή όχι είναι μια άλλη ιστορία. Το θέμα είναι ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φουσκώσει με "εύκολα" λόγια τα μυαλά των οπαδών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags