Να σημειωθεί ότι ένας οπαδός κρατήθηκε εξαιτίας ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένονται επίσης οι αποφάσεις για τους άλλους πέντε που απολογήθηκαν σήμερα.

Εξω από το δικαστικό Μέγαρο υπήρχαν φυσικά και πάλι αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στους συλληφθέντες. Ετσι όταν ο συγκεντρωμένος κόσμος είδε τους οπαδούς να μένουν ελεύθεροι τους χειροκρότησε θερμά, φωνάζοντας συνθήματα.

Ο δικηγόρος τεσσάρων εκ των κατηγορουμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ζιάκας, μίλησε πριν από λίγο και ανέλυσε την όλη διαδικασία που ακολουθείται, αλλά και το γεγονός ότι 10 από τους 11 έμειναν ελεύθεροι.

Ο δικηγόρος τεσσάρων εκ των κατηγορουμένων, Παναγιώτης Ζιάκας, αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας: «Απολογήθηκαν 11 οπαδοί, ορισμένοι πήραν αναβολή κι έμειναν ελεύθεροι και οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα. Από τα 11 άτομα μόνο ένας προφυλακίστηκε, αυτός που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών και είχε και κακό προηγούμενο. Από τους άλλους 10 ένας έμεινε ελεύθερος με εγγύηση και οι υπόλοιποι με περιοριστικούς όρους», τόνισε αρχικά ο κ. Ζιάκας.

Για να προσθέσει: «Ρόλο στη διαδικασία παίζουν το αποδεικτικό υλικό, εξετάζεται η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, αν έχει καταδικαστεί στο παρελθόν αμετάκλητα κ.α. Οι σημερινές αποφάσεις πάρθηκαν από την κ. ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της κ. εισαγγελέως. Οι ενδείξεις πάντως ήταν ελάχιστες».