Το aek365 για να μάθει από… πρώτο χέρι τις κινήσεις και το πλάνο των Μαύρου – Κωστή για την ΑΕΚ, επικοινώνησε με τον δεύτερο. Ο Χρήστος Κωστής μας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας, αν και δεδομένα τούτη την στιγμή δεν υπάρχουν παρά μόνο σκέψεις και συζητήσεις. Όμως και αυτές δείχνουν τις προθέσεις τους και τις σκέψεις τους για την ΑΕΚ.
«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό για την ΑΕΚ. Προσπαθούμε με τον Θωμά να βγούμε μπροστά για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ τώρα που κινδυνεύει. Μετά θα είναι πολύ αργά. Έγινε η συνάντηση του Μαύρου με τον Νοτιά και από εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μας έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσουμε. Οικονομικά είπε δεν μπορεί να βοηθήσει, καθώς του ζητήσαμε να καλύψει έστω την δόση του άρθρου 44. Θεωρούμε όμως ότι αν δει μια καλή προσπάθεια, που θα την αγκαλιάσει ο κόσμος και θα έχει βάση και σοβαρότητα θα βοηθήσει. Δεν μένουμε εκεί. Έχουμε την Δευτέρα ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με άνθρωπο του Μελισσανίδη. Από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά. Μετά θα συναντηθούμε με τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Είναι Κολοσσός για την ΑΕΚ και έχουμε καλή σχέση και εγώ και ο Θωμάς μαζί του. Αυτός άλλωστε με έφερε στην ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού ποντάρουμε πολλά» είπε αρχικά ο Κωστής στο aek365.
Πάντως, το πλάνο των σημαντικών επαφών του Μαύρου και του Κωστή δεν έχει μόνο το όνομα του Μελισσανίδη στην ατζέντα. «Δεν θα μείνουμε στις συναντήσεις μας με τον Νοτιά και τον Μελισσανίδη. Θέλουμε να δούμε και άλλους επιχειρηματίες. Ο Χατζηιωάννου πρόσφατα δεν μας δέχθηκε για να συναντηθούμε. Σκεφτόμαστε και για τον Παππά. Πάντως, ο Μελισσανίδης είναι το μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Με τον Μαύρο έχουμε κάνει ένα πλάνο για την ομάδα και για την εταιρία. Έχουμε προχωρήσει κάποια πράγματα. Ο Θωμάς θα είναι μπροστά σε όλα, εγώ θα λειτουργώ ως τεχνικός διευθυντής. Έχουμε προχωρήσει ακόμη και το θέμα του προπονητή. Ο Θωμάς έχει μιλήσει πρόσφατα με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος είναι η πρώτη μας επιλογή. Το θέμα του προπονητή όμως δεν είναι το πρωτεύον, απλώς εμείς κάνουμε τις επαφές μας. Και με παίκτες έχω μιλήσει εγώ που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ. Θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά μεγάλη σιγά – σιγά. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει πάντα για το πρωτάθλημα και εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε και τον κόσμο μαζί μας. Τις οικογένειες, τα σχολεία, όλους… Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Μέσα από τα διαρκείας περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Τα βασικά όμως είναι να πληρωθεί το άρθρο 44 για να μην κινδυνεύει η ομάδα και να πληρωθούν οι υπάλληλοι. Από εκεί και πέρα εγώ και ο Μαύρος θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ξανά η ΑΕΚ ανταγωνιστική και να πάει για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σχέδιο μας».
Πηγή: aek365.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο