Ο Δασκαλάκης έχει ενημερωθεί από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ότι θα είναι 3ος πορτιέρο και την ερχόμενη σεζόν. Και αυτό διότι μπροστά του θα έχει τους Μέγιερι και Κάρολ. Ο ίδιος από μέρους του, όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το κλαμπ ακόμα και υπ' αυτές τις συνθήκες, καθώς έχει συμβόλαιο.

Θ' αποχωρήσει σε περίπτωση που υπάρξει μία ομάδα που να τον καλύπτει αλλά και να του δίνει την δυνατότητα να παίξει αρκετά παιχνίδια, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει με τους Πειραιώτες. Προς το παρόν πάντως βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει ο παίκτης δεν έχει προσεγγιστεί επίσημα ή ανεπίσημα από κανέναν σύλλογο για την προσεχή σεζόν.

Εάν τελικώς δεν βρει μία άλλη ομάδα που να μπορέσει ν' αγωνιστεί είτε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό είτε ως μεταγραφή, τότε θα μείνει στο λιμάνι. Οι όποιες τελικές εξελίξεις πάντως αναμένονται μετά την προετοιμασία της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr