Σημαντική νίκη για την παραμονή του στην Α1 πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός επικρατώντας της ΑΕΚ, η οποία παλεύει και αυτή για την σωτηρία της. Η ομάδα των Ιλισίων επικράτησε 75-62 της «Ένωσης» και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ στις δύο πρώτες περιόδους, ο Ηλυσιακός όμως έτρεξε ένα σερί 7-0 στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει μία διαφορά 8 πόντων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πίεσε για να κάνει το come back αλλά ο Ηλυσιακός διατήρησε τα κεκτημένα, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.
Δεκάλεπτα: 20-21, 36-34, 54-46, 75-63
Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Καπινιάρης, Καρύδας, Γουέμπ, Κυρίτσης, Χατζής, Παπαντωνίου, Κουκουλάς, Τόντιτς, Κασελάκης, Μπάξτερ, Γαλιώτος, Ντόσον.
ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ, Κοχαντάρεβιτς, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Χαρτ, Ντικούδης, Δορκοφίκης, Αντωνάκης, Καλλινικίδης, Κάρι, Μάντιτς, Μπόιντ.