Κατά πάσα πιθανότητα αύριο, ο ΠΑΟΚ θα πάρει μία απάντηση από την Αγγλική ομάδα που θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αποφασίσει άμεσα για την τύχη του Κουμάλο, ή αν θα πρέπει όλοι να περιμένουν. Αυτό το θέμα δεν είναι και το μοναδικό που εκκρεμεί στην υπόθεση.
Το συμβόλαιο του παίκτη στους Άγγλους φθάνει τις 400 χιλιάδες ευρώ και αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να καλύψει ένα τέτοιο ποσό. Ακριβώς αυτό, σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει οποιοδήποτε ποσό στους Λονδρέζους, κάτι που εκείνοι κατάφεραν να πάρουν από τις προηγούμενες ομάδες που είχαν δανείσει τον Κουμάλο.
Ακόμη λοιπόν και αν ο ΠΑΟΚ έβρισκε μία λύση (που φαίνεται ότι βρήκε με μία μείωση, ίσως και με αρκετά μπόνους) με τα χρήματα του παίκτη, δεν υπάρχει δυνατότητα να μπει σε οικονομική διαδικασία με την Τότεναμ.
Γι’ αυτό και παρά την αρχική συμφωνία με τον Κουμάλο, η σοβαρή εκκρεμότητα με την Τότεναμ υπάρχει και αυτό που ζητείται είναι η καλή διάθεση των Άγγλων.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο