Η ομάδα του Πύργου έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο 6ο λεπτό μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και σουτ του Βατσή. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 16' ο Πουλάκος με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Λαζαρίδης, που είχε δοκάρι στο 12', έδωσε το προβάδισμα στη Νίκη με πλασέ, ενώ στο 63' ο Ακπαρίδης έβαλε αυτογκόλ (με κεφαλιά) και στο 64' ο Παυλίδης έκανε το 4-1.

Στα τελευταία λεπτά τη σκυτάλη (ξανα)πήρε ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος σκόραρε στο 86ο και το 90ό λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό και εκκωφαντικό 6-1. Να σημειωθεί πως ο Πανηλειακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κολόκα στο 80'.

Στο άλλο ματς των πλέι οφ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έφυγε νικητής από τη Ζάκυνθο με 1-0, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περίπου 20 λεπτά λόγω αποβολής του Καραγιάννη.

Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπανούση, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και στη συνέχεια φρόντισε να κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Πίτκα.

Η βαθμολογία (2η αγ.)

1. Νίκη Βόλου 6

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 4

3. Πανηλειακός 3

4. Ζάκυνθος 1

Πηγή: contra.gr