Τα δεδομένα για την υπόθεση του Κλωναρίδη και της μετακόμισης του στη Γαλλία για χάρη της Λιλ είναι γνωστά, με την ΑΕΚ να έχει αποδεχθεί την προσφορά του κλαμπ του Σαμπιονά.
Η γαλλική ομάδα προσφέρει μεν 800.000 ευρώ cash στην Ένωση συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10% και 150.000 ευρώ όταν πιάσει ο Κλωναρίδης έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ωστόσο προκύπτει πρόβλημα με την ημερομηνία καταβολής του μεγάλου ποσού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η διοίκηση της Λιλ έχει ενημερώσει την Ένωση πως θα πληρώσει για τη μεταγραφή του 19χρονου άσου στις 31/7 όπως άλλωστε συνηθίζεται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Στην ΑΕΚ όμως έχουν άμεση ανάγκη για τα χρήματα προκειμένου αυτές οι 800.000 ευρώ να προστεθούν σε ένα άλλο ποσό και να πάνε για τη δόση του άρθρου 44 για να αποκτήσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα.
Και εδώ προκύπτει το πρόβλημα που αυτές τις ώρες έχει δημιουργηθεί αφού στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα τα χρήματα και δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι αν δε γίνει αυτό, θα ολοκληρωθεί το deal για την μεταγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ. Δεν αποκλείεται πάντως να ξεπεραστεί και αυτός ο «σκόπελος» και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 19χρονου άσου.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο