Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι προσωπική επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος δαπάνησε 1,5 ευρώ για την απόκτησή του. Μάλιστα, μόλις αυτή ολοκληρώθηκε, ο Γερμανός τεχνικός είχε πει: «Πιστεύω σε αυτόν. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Απίστευτα γρήγορος και όταν ωριμάσει θα δείξει πολλές από τις δυνατότητές του. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Είμαι σίγουρος για την αξία του και σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να μιλάμε για αυτόν».

Τι μεσολάβησε όμως και ο Σισοκό σε ένα χρόνο ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός, έχοντας μόλις δύο συμμετοχές με τους «λύκους»; Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπήρχε στις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του Τσέχου Πίλαρ και του Τούρκο Τουντσάι. Παράλληλα αποδείχθηκε λίγο κλειστός χαρακτήρας, κάτι που δεν του επέτρεψε να κάνει παρέες μέσα στην ομάδα, που θα τον βοηθούσαν να βρει γρηγορότερα τα.. πατήματά του.

Έτσι και υπό τον κίνδυνο η χρονιά να περάσει έτσι και να πάει χαμένη, ο Φέλιξ Μάγκατ αποφάσισε να παραχωρηθεί δανεικός, ανάβοντας το... πράσινο φως στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: leoforos.gr