Μετά την Σάο Πάολο, τώρα έρχεται η σειρά της παλιάς του ομάδας, της Πορτουγκέζα να εκφράσει ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του 25χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με αναφορές μέσων της χώρας του καφέ, η άλλοτε ομάδα του Ντιόγκο, από την οποία και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός τον Αύγουστο του 2008 φέρεται να θέλει πίσω τον 25χρονο στράικερ, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στον τρόπο με το οποίο θα τον επανεντάξει στο ρόστερ της .

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι ο Ντιόγκο δεμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τον Ολυμπιακό, με τον νέο προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην έχει ακόμη ξεκάθαρη άποψη για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί την προσεχή αγωνιστική σεζόν και επομ΄νως - τουλάχιστον προς το παρών - δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr