Αρχικά ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σε αποκλειστική του συνέντευξη στο gazzetta.gr μίλησε για την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά το ντέρμπι έχει χαλάσει, αλλά και τον Σωκράτη Κόκκαλη λέγοντας μεταξύ άλλων πως ξέρει από παράγκες.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε με μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα η οποία έχοντας ως τίτλο το «We Love Yiannis» ανέφερε: «Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο ηγέτης που έλειπε τόσα χρόνια απο τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μην πειράζετε τον Γιάννη!»

Την ειρωνική αυτή ανακοίνωση δεν άφησε αναπάντητη ο Αλαφούζος, ο οποίος σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την σημερινή πρεμιέρα των εγγραφών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και απαντώντας σε ερώτηση για την τοποθέτηση των «ερυθρολεύκων» αρκέστηκε σε ένα επίσης ειρωνικό «We love Vaggelis»!!!

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή η κόντρα έχει ξεσπάσει για τα καλά και περιμένουμε πλέον με αγωνία να δούμε την συνέχειά της.

Πηγή: gazzetta.gr