Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης δείχνει τελευταία λίγο ανήσυχος. Όχι ότι έχει χάσει την πίστη του στις δυνατότητες της νεας του ομάδας, αλλά βλέπει ότι τα πράγματα εξελίσσονται λίγο διαφορετικά απ’ ότι τα περίμενε.

Και τι εννοούμε; Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ή αναμένεται να χάσει αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι, στα πλαίσια της νέας σφιχτής οικονομικής πολιτικής που απαιτεί την προώθηση νεαρών παικτών στην ομάδα.

Παράλληλα, βλέπει ότι η διοίκηση …ζορίζεται να κάνει μεταγραφές. Τόσα και τόσα ονόματα γράφονται καθημερνά για τον Δικέφαλο, αλλά ακόμα παίκτης δεν έχει έρθει στην Τούμπα. Και ίσως ο Δώνης αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλές προσθήκες και ότι θα πρέπει να βασιστεί στην ...πιτσιρικαρία που προώθησε από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο κόσμος παρουσιάζεται ξενερωμένος και τα έσοδα από τα διαρκείας θα είναι πολύ λιγότερα από πέρυσι. Δεν ποντάρει, δηλαδή, σε πολλά έσοδα ο ΠΑΟΚ από τα εισιτήρια για να κάνει ανοίγματα στις μεταγραφές.

Επιπλέον, ολοένα κι ακούγεται ότι η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία από την UEFA λόγω της προσφυγής της Μπεσίκτας και όσο να ‘ναι αυτό δημιουργεί αρνητικό κλίμα στον σύλλογο, ακόμα κι αν δεν εκφράζεται ανησυχία από τους διοικούντες.

Όχι πως δεν τα ήξερε όλα αυτά ο Δώνης μόλις πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περίμενε λίγο καλύτερα τα πράγματα. Ξέρει ότι τον περιμένει πολλή δουλειά για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και βλέποντας τα γύρω προβλήματα φαίνεται να έχει χάσει κάπως το χαμόγελο από τα χείλη του.

Αυτό, βεβαίως, δε σημαίνει ότι είναι ξενερωμένος ή μετανιωμένος. Σε καμία περίπτωση. Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου παρουσιάζεται αποφασισμένος να πετύχει στον ΠΑΟΚ, παρόλο τις δυσκολίες, οι οποίες, όμως, αποδείχθηκαν ήδη μεγαλύτερες απ’ ότι υπολόγιζε...