Το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ τον είχε στην σχετική λίστα με τον Μάκη Κατσαβάκη να εγκρίνει την απόκτησή του. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Νίκος Παντίδος γεννήθηκε στις 19/04/1991 και είναι κεντρικός αμυντικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στις οποίες παρέμεινε μέχρι το 2009. Με τους «πράσινους» είχε αγωνιστεί μόνο μια φορά, σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ στις 14/05/08. Τότε ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για 75 λεπτά. Η καριέρα του στο «τριφύλλι» όμως δεν είχε μία ανάλογη συνέχεια, αφού ο νεαρός έπεσε στην εποχή που Πατέρας και Βγενόπουλος έφερναν τους παίκτες με… καράβια.

Ο 21άχρονος λοιπόν αφού έφυγε από τον ΠΑΟ, πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω με το οποίο είχε 23 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική. Το 2010-2011 δεν ήταν η χρονιά του καθώς η μεταγραφή του στον Εθνικό Αστέρα δεν συνδυάστηκε με γεμάτη χρονιά, με τον παίκτη να παίζει συνολικά σε 9 αγώνες.

H φετινή χρονιά του στην ομάδα της Καισαριανής ήταν πολύ καλύτερη αφού αγωνίστηκε σε 18 ματς συνολικά και σκόραρε 2 γκολ, που ήταν και τα πρώτα στην καριέρα του. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως αν ο Εθνικός Αστέρας δεν αντιμετώπιζε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα φέτος λόγω αποχώρησης των περισσότερων παικτών, ο Πάντιδος θα αγωνιζόταν πολύ περισσότερο. Ωστόσο σταμάτησε να αγωνίζεται με τον Αστέρα στις 04/04/12.

Πηγή: allaboutaris.com