Facebook Pixel Νάστος, Στρατηλάτης και Ηρακλής...
Life
| 2012-07-07 21:53:00

Νάστος, Στρατηλάτης και Ηρακλής...

Νάστος, Στρατηλάτης και Ηρακλής...

Γεμάτη ήταν και η σημερινή μέρα για τη διοίκηση του Αρη που «τρέχει» για να γεμίσει το ρτόστερ της ομάδας σε συνεργασία με τον Μάκη Κατσαβάκη. Από τα γραφεία της Αλκμήνης πέρασε σήμερα… αρκετός κόσμος.

Οι άνθρωποι του Αρη συναντήθηκαν αρχικά με τον 23χρονο αμυντικό χαφ του Εθνικού Αστέρα, Ανέστη Νάστο, με τον οποίο είχαν μία διερευνητική συζήτηση. Ο Νάστος είχε φέτος 11 συμμετοχές με τον Εθν. Αστέρα και 1 γκολ (μέχρι να αποβληθεί η ομάδα της Καισαριανής από το πρωτάθλημα).

Στη συνέχεια πέρασε από την Αλκμήνης ο Γιώργος Στρατηλάτης. Ο πρώην γκολκίπερ του Λεβαδειακού, που έχει περάσει και από τον Αρη, συζήτησε με τη διοίκηση το ενδεχόμενο επανόδου του στην ομάδα, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει. Θα γίνει άλλη μία κουβέντα μαζί του την επόμενη εβδομάδα και όλα είναι ανοικτά.

Τέλος, οι «κίτρινοι» συναντήθηκαν και με τον Ανδρεα Ηρακλή της Καλλιθέας, που προέρχεται από μία καλή σεζόν με 33 συμμετοχές. Ο Ηρακλής μπορεί να παίξει τόσο σαν αμυντικός χαφ όσο και σαν στόπερ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags