Facebook Pixel Χτυπητές οι αδυναμίες, επιτακτική η ενίσχυση
Life
| 2012-07-09 16:52:00

Χτυπητές οι αδυναμίες, επιτακτική η ενίσχυση

Χτυπητές οι αδυναμίες, επιτακτική η ενίσχυση

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρώτη προπόνηση του ΑΡΗ, το AllAboutARIS επιχειρεί μια πρώτη καταγραφή του υπάρχοντος ρόστερ που καταδεικνύει την μεγάλη ανάγκη να γίνουν άμεσα αρκετές προσθήκες σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Κυρίαρχο στοιχείο τα πολλά νέα παιδιά με την ελπίδα κάποια από αυτά να αρπαξουν την ευκαιρία και να καθιερωθούν δίνοντας λύσεις εκ των έσω.

Τερματοφύλακες: Στη θέση αυτή ο ΑΡΗΣ είναι τυχερός αφού διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και από τους πολυτιμότερους την περσινή σεζόν, τον Μάρκο Βελλίδη στον οποίο και θα στηριχτεί, αλλά και έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς πορτιέρο, τον Σωκράτη Διούδη που περιμένει την ευκαιρία του. Είναι άγνωστο ακόμη αν οι κίτρινοι κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη (ακούστηκαν τα ονόματα των Στρατηλάτη και Σιμεψερή) ή θα προωθηθεί ο Καράδαης που πήρε μέρος στην προετοιμασία με Τσιώλη αλλά πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Στόπερ: Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αν και αγωνίστηκε ελάχιστα πέρσι στη φυσική του θέση είναι ο πιο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα και λογικά φέτος θα τον δούμε εκεί. Ο Δημήτρης Κοτσώνης περιμένει ότι φέτος θα βρει περισσότερες ευκαιρίες, ενώ η φετινή χρονιά είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Μιχάλη Γιαννίτση που ξεκίνησε πέρσι εντυπωσιακά με τον Τσιώλη, έπαιξε όλα τα φιλικά βασικός, αλλά κάποιοι τραυματισμοί τον άφησαν σχεδόν τη μισή σεζόν εκτός δράσης. Την τετράδα κλείνει ο 21χρονος Παντίδος με προυπηρεσία στις Ακαδημίες του Παναθηναικού. ο Κατσαβάκης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ και πρώτη του επιλογή είναι ο Ντολεζάι.

Ακραία μπακ: Ακόμη και πέρσι με γεμάτο το ρόστερ, ο ΑΡΗΣ ταλαιπωρήθηκε πολύ στις πτέρυγες. Δεξιά μετά την επικείμενη αποχώρηση του Νέτο δεν υπάρχει κανείς κλασικός δεξιός αμυντικός. Μπορούν να αγωνιστούν βέβαια στη θέση αυτή οι Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, κάτι που έγινε πέρσι, αλλά θα πρόκειται για λύσεις εκ των έσω. Σίγουρα ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή ακόμη δυο παικτών δεξιά. Στα αριστερά, στη μετά Μίσελ εποχή, ο Τσουκάνης θα κληθεί αρχικά να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά παρότι και αυτός δεν είναι κλασικός μπακ. Ο Κατσαβάκης έχει ζητήσει την απόκτηση παίκτη και στην αριστερή πλευρά.

Αμυντικά χαφ: Ο Κατσαβάκης παρακαλάει να είναι καλά ο Παπαστεριανός που μαζί με τον Οικονομόπουλο είναι οι δυο έτοιμες λύσεις που έχει στα χέρια του. Για τον Κατίδη τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της προσφυγής ενώ ως δεύτερος χαφ μπορεί να παίξει και ο Καπετάνος αν και είναι πιο πολύ.... δεκάρι.

Εξτρέμ: Στη δεξιά πλευρά τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στον Γιαννιώτα που μετά το περσινό του ξεπέταγμα αναμένεται να είναι φέτος το βαρύ πυροβολικό του ΑΡΗ. Δεξιά μπορεί να αγωνιστεί υπο προυποθέσεις και ο Γκέσιος.Υπάρχει φυσικά και ο Καζναφέρης που εφόσον αποκτηθεί δεξιός μπακ μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Στην αριστερή πλευρά μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Ακόστα ο ΑΡΗΣ έχει ξεμείνει από λύσεις εκτός και αν ο Κατσαβάκης που το συνηθίζει χρησιμοποιήσει εκεί κάποιο με ανάποδο πόδι. Ακόμη και έτσι όμως θα χρειαστεί και εκεί ενίσχυση.

Επίθεση: Στην γραμμή κρούσης ο ΑΡΗΣ διαθέτει αρκετές επιλογές αλλά κανέναν έμπειρο επιθετικό με προυπηρεσία στην μεγάλη κατηγορία. Γκέσιος, Κανούλας, Τριανταφυλλάκος και Αγγελούδης είναι οι τέσσερις επιλογές του Κατσαβάκη με τους δυο τελευταίους να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και πίσω από τον φορ.

Στην παρουσίαση του ρόστερ δεν συμπεριλάβαμε κανένα από τους παίκτες των ομάδων Κ-20 και Κ-17 που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις γιατί κανείς τους δεν έχει ακόμη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. θα τεθούν στην κρίση του Κατσαβάκη που θα αποφασίσει ποιοι μπορούν να τον βοηθήσουν άμεσα. Απλά εμείς σας παρουσιάζουμε σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο καθένας. Καράδαης(Τερματοφύλακας), Μπαγκής(Αριστερό μπακ), Λένος(Δεξί χαφ), Ρένια(Επιθετικός, Καραγιάννης(Αριστερό εξτρέμ, Κουρέλλας(Επιτελικός χαφ), Νταμαρλής(Στόπερ-Αμυντικό χαφ), Γιώρης (Αμυντικό χαφ), Αντωνιάδης (Αμυντικό χαφ), Σουνάς(Επιτελικός χαφ), Μαρμαράς(Επιθετικός), Τουλκερίδης (στόπερ) και ιγνατίδης (φορ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags