Facebook Pixel Ενισχύεται με Κώτσιο
Life
| 2012-07-09 18:28:00

Ενισχύεται με Κώτσιο

Ενισχύεται με Κώτσιο

Στα Χανιά βρέθηκε ο Ηλίας Κώτσιος, όχι για διακοπές αλλά για να συζητήσει από κοντά τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μετακίνησή του στην νεοφώτιστη ομάδα του Πλατανιά.

Ο έμπειρος αμυντικός είχε έρθει σε επικοινωνία με την διοίκηση των «Ερυθρόλευκων» και ήταν ο βασικός υποψήφιος για να «χτίσει» την ήδη δυνατή άμυνα του συλλόγου, με σκοπό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός από την Λάρισα, με καριέρα σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα, έμεινε ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες και είναι πλέων έτοιμος να γίνει εκ νέου κάτοικος Κρήτης, αυτή τη φορά όμως στον νομό Χανίων για χάρη του Πλατανιά.

Επίσης, στα πλάνα του συλλόγου φαίνεται να είναι ένας ακόμα έμπειρος παίκτης και πρώην πράσινος, ο επιθετικός Θανάσης Τσίγκας, το συμβόλαιο του οποίου με την Κέρκυρα έληξε πριν από λίγες ημέρες.

Γενικά, μέχρι στιγμής διάθεση της διοίκησης του συλλόγου φαίνεται να είναι να διατηρήσει τον νεανικό κορμό του και να τον πλαισιώσει με έμπειρους παίκτες που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα και να την οδηγήσουν στην παραμονή.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags