Facebook Pixel Συστράτευση ζήτησε ο Κατσαβάκης
Life
| 2012-07-09 21:11:00

Συστράτευση ζήτησε ο Κατσαβάκης

Συστράτευση ζήτησε ο Κατσαβάκης

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του Άρη για την νέα σεζόν. Ο Σερραίος τεχνικός έστειλε για μία ακόμη φορά το μήνυμα συσπείρωσης προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσαβάκη:

«Πρέπει να υπάρξει συστράτευση από όλο το φίλαθλο κόσμο. Από παράγοντες, εσάς, από μας, για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες δυσκολίες. Αν είμαστε ενωμένοι και καταθέσουμε τον εαυτό μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι: «Θα κάνουμε ένα τσεκ τα παιδιά από την Κ-20 και την Κ-17 γιατί θέλω να έχω πληρέστερη εικόνα και θα κάνουμε συσχετισμούς για το ποια παιδιά κάτω των 24 θα πάρουμε.

Πρέπει να προσέξουμε στους τρεις μοναδικούς πάνω από 24 ετών. Θα καθυστερήσουμε λίγο, θα κινηθούμε στον κεντρικό άξονα, θα πάρει λίγο χρόνο και με τη βοήθεια του Θεού να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικο»ί ανέφερε και έκλεισε λέγοντας;

«Είναι λογικό να υπάρχουν μειονεκτήματα, αλλά θα πρέπει να τα αντισταθμίσουμε όλα αυτά με τρέξιμο και λογική»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags