Από το να μην τους εμπιστεύονται οι προπονητές, μέχρι οφειλές κι αβέβαιο μέλλον. Κρίμα δεν είναι, βρε παιδιά; Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τους δυο σκόρερ που «καθάρισαν» την πρόκριση στα ημιτελικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Κατίδης έβαλε δυο γκολ.

Πριν λίγο καιρό, όμως, έκανε προσφυγή στον Άρη επειδή του οφείλει το… εξωφρενικό ποσό των 25.000 ευρώ! Και υπάρχει περίπτωση ο Άρης να χάσει αυτόν τον παίκτη για τόσα λίγα χρήματα; Κρίμα κι άδικο δεν είναι; Ο Κατίδης είναι ταλέντο. Κι ακριβώς επειδή είναι ταλέντο τον γλυκοκοιτάει η Έβερτον.

Και ο Γιαννιώτας, όμως, κανείς δεν ξέρει αν θα μείνει στον Άρη. Μπορεί να φύγει, αφού ήδη έχει μπει στο μάτι αρκετών ελληνικών και ξένων συλλόγων, ενώ η ρήτρα του είναι μικρή. Μόλις 150.000 ευρώ.

Ανάλογα προβλήματα θα δούμε και για άλλους διεθνείς που αυτές τις μέρες δίνουν ρεσιτάλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κι όμως, μιλάμε για το μέλλον. Μήπως, λοιπόν, θα πρέπει οι ομάδες να κοιτάξουν περισσότερο αυτούς τους παίκτες κι όχι να τρέχουν να φέρνουν αμφίβολης αξίας ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά της γης, χρυσοπληρώνοντάς τους;