Facebook Pixel "Tα ελληνόπουλα κρατούν τον Αρη όρθιο"
Life
| 2012-07-09 21:40:00

"Tα ελληνόπουλα κρατούν τον Αρη όρθιο"

"Tα ελληνόπουλα κρατούν τον Αρη όρθιο"

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του ο Μ’αρκος Βελλίδης στις δηλώσεις που έκανε στην «πρώτη» του Αρη. Ο Καστοριανός τερματοφύλακας παραδέχτηκε ότι φετινή χρονιά θα είναι η δύσκολη για την ομάδα, την οποία όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή κρατούν τα ελληνόπουλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη:

«Είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε! Είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε αυτόν τον κόσμο εδώ. Ξέρουμε τι κάνουν για μας και είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω αυτό. Μας δίνουν δύναμη για μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν είμαστε ενωμένοι, θα καταφέρουμε πολλά.

Έχουμε μια νεαρή ομάδα και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όλοι, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και να ακούμε τον προπονητή μας. Αυτό θα είναι το κέρδος, να είμαστε ενωμένοι και να χάνουμε πολύ δύσκολα».

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο: «Τα ελληνόπουλα του ΑΡΗ κρατούν τον σύλλογο όρθιο. Αν δεν υπήρχαν τα ελληνόπουλα, δεν θα υπήρχε η ομάδα. Είναι άσχημο αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα. Θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, μακάρι να κρατηθεί μακριά η διχόνοια και να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Οι μικροί θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μια ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπου θα τους βλέπει 20.000 κόσμος. Εμείς θα βοηθήσουμε και τους μικρούς και την ομάδα. Θα ματώνουμε στο γήπεδο, θα τα δίνουμε όλα και αυτό θέλει να δει ο κόσμος, που καταλαβαίνει απόλυτα ότι τώρα έχουμε μια νέα ομάδα και γι’ αυτό είναι εδώ σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags