Facebook Pixel "Ο Σκόρδας είναι τυφλωμένος από το μίσος του"
Life
| 2012-07-13 19:07:00

"Ο Σκόρδας είναι τυφλωμένος από το μίσος του"

"Ο Σκόρδας είναι τυφλωμένος από το μίσος του"

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Κόντη στις όσες κατηγορίες του προσάπτει ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τόνισε πως ποτέ δεν εκβίασε και πως αυτά τα χρήματα τα οποία πήρε ως δάνειο σύμφωνα με τον Σκόρδα είναι ο μισθός του.. επί αποδώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Αρχικά για τα όσα του καταλόγισε ο Λάμπρος Σκόρδας: «Κάτι τύποι σαν τον Σκόρδα έχουν τους δικούς τους σκοπούς για αυτό λέει ότι λέει. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Αν με εκβίαζε κάποιος κάτι θα είχα κάνει. Ομολογεί εμμέσως ότι έχει κάνει αξιόποινες πράξεις που θα πήγαινε 10 χρόνια φυλακή. Εγώ του έχω κάνει αγωγή και όχι αυτός» και πρόσθεσε:

«Το θράσος του είναι τόσο μεγάλο που τον έφεραν και πάλι στην επικαιρότητα. Όταν κάναμε μια εταιρία με τον Σκόρδα την ONCE εκβιάζονταν από εμένα; Η εταιρία διαλύθηκε με δική του πρωτοβουλία. Δεν μπορώ να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο να απομακρύνει τον κόσμο από τον Άρη. Το θέμα με την περιουσία του Σκόρδα είναι παραμύθι. Εγώ είμαι επαγγελματίας. Από το 2004 ήμουν δίπλα στην ομάδα, άμισθος στην αρχή. Η εταιρία εκείνη διαλύθηκε πραξικοπηματικά. Εγώ όταν είπα ότι θα σηκωθώ να φύγω μετά μου είπε να κάτσω και να πάρω 100.000 ευρώ τον χρόνο. Ποτέ δεν μου έκανε το συμβόλαιο, αλλά έπαιρνα χρήματα επί αποδώσει. Τα χρήματα που πήρα με μισθούς τα έχω πάρει έτσι. Θα αναγκαστούμε να μπούμε σε μια διαδικασία δικαστική. Με ρώτησε και ο ΣΔΟΕ για αυτά τα χρήματα. Αν ήταν έτσι ο κ. Αθανασιάδης θα μου κρατούσε τα δανεικά. Ο Σκόρδας είναι τυφλωμένος από το μίσος του. Θέλει να διαλύσει τα πάντα.

Όλοι έχουν φαγωθεί μαζί του. Ακόμη και ο Καραμπέρης είχε δύο πράγματα να πει παρά τις αντιδικίες που είχα μαζί του. Από εδώ και μπρος όποιον ακούω και λέει ότι έφαγα λεφτά να πάει στον οικονομικό εισαγγελέα, Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε… παπαγάλος».

Για τον Πλα που έχρισε ως τον επόμενο επενδυτή του Άρη: «Έχει θέση που είναι πολύ υψηλή σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο. Όταν είπα να φέρω το εκατομμύριο αυτοί δεν ήθελαν να φύγει η ομάδα από τα χέρια τους και ένας από αυτούς ήταν ο κ. Σκόρδας. Έλεγαν ότι ο Κόντης θέλει να πάρει τις μετοχές. Αν φέρω σήμερα 1 εκ. ευρώ θα φύγουν όλοι; Εγώ προσπάθησα να βρω λεφτά. Οι άλλοι τι έκαναν; Η δυναμική του Πλα είναι τεράστια. Διαχειρίζεται 30 δις ευρώ τον χρόνο».

Από κει και μετά συμπλήρωσε για τη σχέση που είχε ο Σκόρδας μαζί του: «Ο Σκόρδας νομίζει ότι όλοι είναι… μπούληδες σαν και αυτόν. Εγώ δεν πούλησα παραμύθι. Ό,τι έκανα το έκανα για να είναι αισιόδοξος ο κόσμος για κάτι διαφορετικό. Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Αν δείτε μια συνέντευξη του Σκόρδα τρεις μήνες πριν τον διώξουν θα δείτε τι λέει για εμένα. Έλεγε να μην ξαναπούν τίποτα κακό για εμένα» και συνέχισε αναφερόμενος στο ρόλο του στην ONCE:

Εγώ συμμετείχα σε αυτή την εταιρία με τον Φερέρ και τον Σκόρδα. Στα χαρτιά ήταν ο γιός του αδερφού μου γιατί πρόσφατα είχα έρθει από την Βραζιλία. Εγώ έχω βγάλει την σχολή εμποροπλοιάρχων και δούλευα στα καράβια. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχω ΑΦΜ. Ο κ. Γράντας ας με λέει… εργατάκο. Όλοι στα καράβια είναι εργάτες».

Για τον λόγο για τον οποίο δεν πήρε ο Άρης τον Σμολάρεκ από τη στιγμή που αποκτήθηκε από την Καβάλα με 180.000: «Δεν ήταν μόνο αυτά τα χρήματα που πήρε ο Σμολάρεκ από την Καβάλα. Πήρε και άλλα που δεν φαίνονταν στην συμφωνία. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags