Ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη, ο οποίος αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό της Εσθονίας και που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε πολλές φορές στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με αρκετά σενάρια (που διέψευδε ο ίδιος ο παίκτης) να κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα 19χρονο παιδί που πέρυσι έδωσε τα διαπιστευτήριά του με τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο έπαιξε 19 ματς (2 γκολ) και έδειξε πως πρόκειται για ένα από τα νέα "διαμαντάκια" του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε ρόλους χαφ ή μεσοεπιθετικού.

Όπως διέρρευσε, λοιπόν, από την Εσθονία και από συζητήσεις μεταξύ των πιτσιρικάδων της Εθνικής, πρόσφατα ο Γιαννιώτας προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό. Ο οποίος, όμως, δεν μπήκε σε διαδικασία να εξετάσει περισσότερο την περίπτωσή του, επειδή, όπως λέγεται, ο Ζεσουάλδο έχει ξεκαθαρίσει πως ...δεν τον ενδιαφέρουν "παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα".

Αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια, πρέπει να μας βάλει σε υποψίες σχετικά με όσα πιστεύει ο Πορτογάλος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για πιθανές "σχέσεις" του με μεταγραφικούς στόχους από το εξωτερικό. Έτσι;

Σε κάθε περίπτωση, ξέρετε πόσο θα κόστιζε στον Παναθηναϊκό να πάρει τον παίκτη από τον Άρη; Όσο και η ρήτρα αποδέσμευσής του, δηλαδή 200 χιλιάρικα. Προσθέστε και το ετήσιο συμβόλαιό του, με 300 το πολύ θα "καθάριζε" και θα αποκτούσε ένα ελληνόπουλο με προοπτική, που θα γνωρίζει σε ποια ομάδα παίζει, ποιες είναι οι απαιτήσεις της και θα τα έδινε όλα για να διακριθεί. Όχι σαν κάτι δανεικούς που σπρώχνουν τον καιρό μέχρι να γυρίσουν πίσω στις ομάδες που ανήκουν...