Facebook Pixel Τα πρώτα συμπεράσματα
Life
| 2012-07-14 20:20:00

Τα πρώτα συμπεράσματα

Τα πρώτα συμπεράσματα

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η προετοιμασία του Αρη, ωστόσο κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε και το τεχνικό τιμ της ομάδας έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Η εβδομάδα αυτή είχε αναγνωριστικό χαρακτήρας, καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης καλούνταν να σχηματίσει άποψη για τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και Κ17 αλλά και τους δοκιμαζόμενους.

Η επιλογή των οχτώ ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ έγινε με βασικό κριτήριο τις θέσεις στις οποίες η ομάδα έχει ανάγκη και αυτές είναι οι θέσεις της άμυνας. Σε προπονητικό επίπεδο, η ομάδα δούλεψε στη φυσική κατάσταση αλλά και σε τακτικά στοιχεία μέσα από τα εκπαιδευτικά 25λεπτα.

Στη δεύτερη εβδομάδα τα δοκιμαστικά των μικρών θα περιοριστούν και 4-5 από αυτούς θα ακολουθήσουν την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία. Οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, ενώ μέσα από ασκήσεις τακτικής θα αρχίσει η ομάδα να παίρνει έναν προσανατολισμό με βάση τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Είναι πάντως γεγονός ότι το προπονητικό τιμ θα ήθελε να έχει ένα δεκαήμερο ακόμα στη διάθεσή της για να δουλέψει στη φυσική κατάσταση, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος των τραυματισμών. Για το λόγο αυτό στα πρώτα φιλικά της σεζόν στην Ιταλία θα χρησιμοποιηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές για 70λεπτα και 80λεπτα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Κατσαβάκης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ συγκεντρώνουν στοιχεία για τους τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, ανεξάρτητα από την ηλικία και την εθνικότητά τους. Ο Σερραίος τεχνικός αισιοδοξεί ότι στην πτήση για την Ιταλία θα βρίσκονται τουλάχιστον οι δύο εξ αυτών, κάτι που σημαίνει ότι εντός της εβδομάδας ενδέχεται να έχουμε τις πρώτες κινήσεις.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags