Facebook Pixel Παναρειανό προσκλητήριο...
Life
| 2012-07-14 23:10:00

Παναρειανό προσκλητήριο...

Παναρειανό προσκλητήριο...

Τα χρέη είναι μεγάλα και τα προβλήματα πολλά. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και λύσεις στον ορίζοντα δεν φαίνεται να υπάρχουν, προς το παρόν. Ο ΑΡΗΣ εκπέμπει S.O.S και χρειάζονται άμεσα λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσεων και… ρευστού, μέλη της «ΚΜΑ» δρομολογούν τις διαδικασίες για μία παναρειανή συνάντηση στις αρχές της νέας εβδομάδας. Πιθανόν και τη Δευτέρα, αν αυτό καταστεί εφικτό. Στελέχη του φορέα συντονίζουν τις ενέργειες και βρίσκονται πάνω από το τηλέφωνο το διήμερο που διανύουμε, προκειμένου να φέρουν όλους τους φορείς του ΑΡΗ σε ένα στρογγυλό τραπέζι. Εκτός από την «ΚΜΑ», την ΠΑΕ, τον Α.Σ, το προεδρείο των βετεράνων, τους συνδέσμους και πιθανόν κάποιους επιχειρηματίες που το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται και δείχνουν τη διάθεση να βοηθήσουν.

Σκοπός της παναρειανής συνάντησης είναι να αναλάβει ο καθένας από το πόστο του περισσότερες πρωτοβουλίες από Δευτέρα, πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις για την εύρεση… ρευστού. Να πάνε… πόρτα πόρτα, για να βρεθούν χρήματα που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ως το τέλος του μήνα. Να κατατεθούν, ακόμη, νέες προτάσεις και να γίνει ένας κεντρικός συντονισμός ώστε η δράση να είναι πιο αποτελεσματική.

Οι επαφές των μελών της «ΚΜΑ» θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (15.07) και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα έχουν θα οριστεί και η ημερομηνία της παναρειανής συνάντησης. Εφόσον μπορούν όλοι φορείς να βρεθούν τη Δευτέρα, τότε θα αναβληθεί το προγραμματισμένο για τότε δ.σ της «Κ.Μ.Α».

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags