Facebook Pixel Τα πρώτα "στοιχήματα" του Κατσαβάκη
Life
| 2012-07-16 17:07:00

Τα πρώτα "στοιχήματα" του Κατσαβάκη

Τα πρώτα "στοιχήματα" του Κατσαβάκη

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων έχει ήδη μια πρώτη εικόνα του υλικού που έχει στα χέρια του και των δυνατοτήτων του. Με δεδομένο ότι οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες και ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να... ανοιχτεί μεταγραφικά, ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί με το καλημέρα να δοκιμάσει τις αντοχές του υπάρχοντος ρόστερ, προχωρώντας σε διάφορα πειράματα και αλχημείες.

Από τις πρώτες προπονήσεις χρησιμοποιεί τον Κώστα Καζναφέρη και τον Στέλιο Τσουκάνη στις φυσικές τους θέσεις, δηλαδή δεξιά και αριστερά στην επίθεση και όχι στην άμυνα όπως γινόταν κατά κόρον πέρσι. Για το δεξί άκρο της άμυνας το πρώτο στοίχημα του Κατσαβάκη είναι ο Γιαννίτσης. Ο νεαρός στόπερ που πέρσι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον Τσιώλη δοκιμάζεται σε ένα νέο ρόλο από τον Σερραίο τεχνικό που βλέπει ότι έχει πολλά προσόντα και περιθώρια εξέλιξης. Η δεύτερη καινοτομία είναι η χρησιμοποίηση του Τριανταφυλλάκου στα χαφ αντί για την επίθεση.

Ο Κατσαβάκης ποντάρει πολλά στον σωματότυπο του 21χρονου που με την παρουσία του γεμίζει τη μεσαία γραμμή και μπορεί να αποτελέσει μια ακόμη λύση, ειδικά τώρα που δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Παπαστεριανός.

Η 3η δοκιμή που φαίνεται να αποδίδει είναι η χρησιμοποίηση του Αγγελούδη ως δεξί χαφ και όχι στην επίθεση ή πίσω από τον φορ. Ο Κατσαβάκης είχε τον Αγγελούδη πέρσι και στην Δόξα και πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα ως ακραίο χαφ.
Τέλος η έκπληξη είναι η χρησιμοποίηση του Ηλία Ιγνατίδη σε θέση στόπερ. Ο μόλις 16 ετών επιθετικός της Κ-17 έχει εντυπωσιάσει τον Κατσαβάκη που θεωρεί ότι αν ο πιτσιρικάς δουλέψει μπορεί στο πρόσωπό του ο Αρης να βρει τον στόπερ της επόμενης δεκαετίας.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags