Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Αυστρία, ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ αλλά είμαι ακόμη πιο ευτυχής γιατί είναι η πρώτη μας νίκη σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πρέπει να το κερδίσουμε και αυτό και να γυρίσουμε στην Αθήνα πιο ήρεμοι και πιο έτοιμοι».
Τι άλλαξε στο παιχνίδι της ομάδας;
«Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Όσο περνούν τα παιχνίδια διαισθάνομαι πως όλοι μας βελτιωνόμαστε. Βεβαίως υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια, είμαστε ακόμη στην προετοιμασία αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τελειώνοντας την προετοιμασία πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».
Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Μπουμσόνγκ;
«Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Μπουμσόνγκ. Πραγματικά είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ο οποίος πάντοτε σε βοηθάει στο γήπεδο και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η συνεργασία».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο