Το ότι είναι λαλίστατος ο Μανόλο Χιμένεθ, το έχουν εξακριβώσει σχεδόν όλοι. Ο Ισπανός με τα λεγόμενά του έχει κερδίσει πολύ κόσμο, μερικές φορές όμως λέει πολλά πράγματα τα οποία μπορεί να μην κάνουν καλό στην ΑΕΚ!

Αυτό είπανε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στον προπονητή της ομάδας κατά την ομιλία τους στα VIP μετά τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

«Ό,τι αποτελέσματα κι αν έρχονται εμείς σε πιστεύουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ για την ΑΕΚ και θες να κερδίζεις σε κάθε αγώνα. Επειδή, ίσως, κάποια πράγματα δεν στα έχει πει κανείς, με όλο το σεβασμό, θέλουμε να σου πούμε εμείς ότι: είναι λάθος, και σου κάνει κακό να κάνεις συνέχεια δηλώσεις και να λες για το επίπεδο των παικτών. Όλοι ξέρουμε για το επίπεδο των παικτών και ότι δεν υπάρχει μεγάλο μπατζετ. Όλοι τα ξέρουν. Αλλά δεν κάνει καλό στην ομάδα και σε εσένα προσωπικά να το λες συνέχεια. Θέλουμε να ασχολήσε με τη δουλειά που κάνεις, με το Κύπελλο που θα πάρουμε», ήταν τα λόγια των οπαδών προς τον Ισπανό σαν να του λένε εμμέσως πλην σαφώς, «Μανόλο ράψτο, γιατί δεν κάνει καλό να μιλάς».

Από τη μεριά του ο Χιμένεθ αιτιολόγησε την στάση του λέγοντας ότι στην πατρίδα του ισχύει μία εντελώς πραγματικότητα με τους προπονητές να μιλούν συνεχώς και να μην παρεξηγούνται αυτά που έχουν πει. Τους υποσχέθηκε όμως ότι θα λάβει σοβαρά υπόψιν του τις συμβουλές του…