Και αυτό γιατί έξι παίκτες της Λοκομοτίβ, η οποία «ταλανίζεται» από οικονομικά προβλήματα, συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον σύλλογο της πρωτεύουσας. ο Γάλλος δεξιός μπακ, Ζερεμί Ροντριγκές, ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός, Γιουνές Μπενγκεγιούν, και ο Πορτογάλος μέσος, Σερζίνιο, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας δύο ετών με την 31 φορές πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.
Στο μεταξύ, ο Κυριακίδης, ο Βούλγαρος αριστερός μπακ, Μιχαΐλ Βένκοφ, και ο Βραζιλιάνος στράικερ, Τάσιο, θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο μέσα στην εβδομάδα.
Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Κονσταντίν Ντίνεφ, εξέδωσε χθες δήλωση, στην οποία τόνιζε ότι θα σταματήσει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα και υπογράμμιζε πως είναι έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του έναντι ενός λεβ (0,62 δολάρια).
Πηγή: novasports.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο