Facebook Pixel Αξιόμαχος.... ΑΡΗΣ!
Life
| 2012-07-24 18:55:00

Αξιόμαχος.... ΑΡΗΣ!

Αξιόμαχος.... ΑΡΗΣ!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει από το Πράτο της Ιταλίας για την προσπάθεια του Μάκη Κατσαβάκη να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ΑΡΗ

Επειδή πέρσι καήκαμε με τα… ντιαγκονάλ, χωρίς καμία αμφιβολία η προσέγγιση της φετινής προετοιμασίας πρέπει να γίνει υπό διαφορετικό πρίσμα. Βέβαια εδώ είναι και η… ένσταση όσον αφορά του τι λέμε και τι γράφουμε. Όσο προσεκτικά κι αν γράψεις κάτι (όχι ότι δεν μας έχει κυριεύσει κι εμάς ο ενθουσιασμός με αποτέλεσμα τα… λάθη), στον κόσμο μένει ο τίτλος κι αυτό το… ντιαγκονάλ, ανεξάρτητα αν και ήταν μία διαφορετική (άρα και πιασιάρικη για τίτλο) απλά έκφραση του Σάκη Τσιώλη χαρακτήρισε ολόκληρη την προετοιμασία, αλλά και εξαφάνισε την όποια κριτική ασκήθηκε από το σύνολο των συναδέλφων.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια πέσαμε έξω- τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις με εξαίρεση όμως το πρόβλημα του ΑΡΗ μεσοαμυντικά που είχε επισημανθεί από όλους- και προσέξτε με τα παιχνίδια να έχουν και τηλεοπτική κάλυψη και επομένως ο καθένας να μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags