Facebook Pixel Ηττα από Παλέρμο, αγωνία για Καπετάνο
Life
| 2012-07-29 21:35:00

Ηττα από Παλέρμο, αγωνία για Καπετάνο

Ηττα από Παλέρμο, αγωνία για Καπετάνο

Την ήττα 1-0 από την Παλέρμο γνώρισε ο Αρης και τερμάτισε στη 2η θέση του τουρνουά. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Κώστα Καπετάνου που αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλεί ανησυχίες. Επιπλέον, άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η αντίδραση του Καζναφέρη τη στιγμή που έγινε αλλαγή απο τον Κατσαβάκη.

Ο Άρης με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Κόμο μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και έδωσε το δικαίωμα στην Παλέρμο να κάνει το παιχνίδι της. Οι Ιταλοί εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους αλλά και την νευρικότητα των παικτών του Μάκη Κατσαβάκη κατάφεραν από τα πρώτα κιόλας λεπτά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πιέσουν τον Άρη.

Στο 8ο λεπτό και ουσιαστικά στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Βελλίδη, οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μίκολι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Εννιά λεπτά αργότερα η Παλέρμο έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Ίλισιτς, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Βελλίδης.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Άρης ανέβασε την απόδοση του, προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα και κυρίως από τα άκρα θέλησε να γίνει απειλητικός για τα αντίπαλα καρέ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά της 45λεπτης αναμέτρησης ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση με τους Ασλανίδη (38') και Γκέσιο (39'), όμως δεν τα κατάφερε και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (26' Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος (18' λ.τρ. Ρένια), Καζναφέρης (19' Κανούλας). Γκέσιος,

Παλέρμο: Ουτζανί, Πιζάνο, Τσέτο, Μουνιόζ, Μαντοβάνι, Μπέρτολο, Ντονάτι, Κούρτιτς, Μπριένζα, Ίλιτσιτς, Μίκολι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags