Κεντρικό θέμα της κουβέντας που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, δεν ήταν κάτι άλλο από τον σχεδιασμό της ομάδας και τις κινήσεις για την ενίσχυσή της, που θα μπουν στην τελική ευθεία μετά την ρεβάνς με την Μάδεργουελ.

Σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι, καθώς προτεραιότητα για τους «πράσινους» παραμένει ένας παίκτης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Κουίνσι να έχει μπει σε δεύτερη... μοίρα, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του εκπροσώπου του.

Παράλληλα συζητήθηκαν και θέμα παικτών που όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν, όπως είναι για παράδειγμα ο Γιώργος Ιωαννίδης που δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητές του και αναμένεται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως παρά την παρουσία του στην Παιανία, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες.

Πηγή: leoforos.gr