Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 24 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας 17, ενώ από το Λαύριο θα πραγματοποιηθούν 5 δρομολόγια.
Πάντως, η κίνηση στα λιμάνια είναι μειωμένη σε σχέση με πέρυσι κατά 20-30% (τα δρομολόγια φέτος είναι λιγότερα από πέρυσι) και σύμφωνα με παράγοντες της ακτοπλοΐας αυτό οφείλεται στην οικονομική κρίση.
Οι λιμενικοί δίνουν τρεις βασικές οδηγίες προς τους ταξιδιώτες: να εφοδιαστούν έγκαιρα με τα εισιτήρια της επιστροφής για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, να πηγαίνουν στο λιμάνι μιάμιση ώρα νωρίτερα από την αναχώρηση του πλοίου και δύο ώρες νωρίτερα αν ταξιδεύουν με όχημα, και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων, στους δρόμους περιμετρικά και μέσα στο λιμάνι, των λιμενικών και του προσωπικού των πλοίων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο