Σας έχω σημειώσει ουκ ολίγες φορές το… επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει στηθεί και σε πολλές περιπτώσεις οι συνεχώς… ευνοούμενοι παρουσιάζονται ως αδικημένοι και φυσικά ομάδες που είναι έξω από το σύστημα βρίσκονται και… ευνοημένες στην συνείδηση του κόσμου γιατί έτσι παρουσιάζονται από μερίδα των ΜΜΕ.

Όποιος φίλαθλος θυμόταν τον τρόπο με τον οποίο πήραν άδεια ΠΑΟΚ και ΠΑΟ από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ φυσικά και θα θεωρούσε φυσιολογικό ότι ο ΑΡΗΣ χρησιμοποίησε μέρος των υπογεγραμμένων εδώ και δυο χρόνια εσόδων του για να πάρει την φορολογική ενημερότητα. Πλήρωσε δηλαδή 520.000 ευρώ από ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ (έχει φέτος συμφωνία ύψους 1,3 εκ ευρώ με ΚΙΝΟ) για να πάρει φορολογική ενημερότητα.

Καμία… έκτακτη επιχορήγηση, καμία παρέμβαση, καμία τράπεζα να ανοίγει Κυριακή, τίποτα κάτω από το τραπέζι και με απόλυτα διαφάνεια. Στην ουσία τα 350.000 ευρώ ο ΑΡΗΣ τα πήρε δέκα μέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία βάση συμβολαίων, καθώς θα τα έπαιρνε την 1η Σεπτεμβρίου και το υπόλοιπο ποσό δυο μήνες νωρίτερα αφού θα τα έπαιρνε την 1η Νοεμβρίου. Αφιερωμένο και το κομμάτι της ανακοίνωσης του ΟΠΑΠ που ξεμπροστιάζει φυσικά όλους όσους… κόπτονται κατά καιρούς για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr