Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Την Τετάρτη το απόγευμα συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής της Super League, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας της Βέροια.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, δείχνοντας πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε το πρωί στη γάμπα δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ατομικά γυμνάστηκε ο Ανδρέας Τάτος, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης είχε ασκήσεις τεχνικής, με μπάλα, ενώ έμφαση δόθηκε και στην τακτική. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην κατοχή και την ανάπτυξη του παιχνιδιού χωρίς τερματοφύλακες, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο το βάρος στον τομέα της τακτικής.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο