Facebook Pixel Ματσάρα και στην ούγια... Ολυμπιακός
Life
| 2012-08-26 23:21:00

Ματσάρα και στην ούγια... Ολυμπιακός

Ματσάρα και στην ούγια... Ολυμπιακός

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στη Βέροια, ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα με γκολ των Τζιμπούρ και Μοδέστο πέρασε δια πυρός και σιδήρου με νίκη 2-1! Δυο δοκάρια οι ερυθρόλευκοι, ένα οι γηπεδούχοι, στο 0-0 δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Ιωάννου
 

Άσχημα ξεκινήσαμε, καθώς στο 10` μόνο ο Τσολάκης είδε οφσάιντ τον Ιωάννου, αλλά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε τελικά με τον Τζιμπούρ για να ισοφαριστεί στο 34` από το μεγάλο λάθος του Κάρολ. Ο Δασκαλάκης τον μιμήθηκε και έδωσε το 2-1 στον Μοδέστο στο 43`. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δυο δοκάρια (Ιμπαγάσα, Μοδέστο), ένα η Βέροια (Ολαϊτάν), αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες σε ένα γεμάτο ματς. Ο Ολυμπιακός πάντως φωνάζει πως θέλει δουλειά στην άμυνα, ενώ η Βέροια με εμφφανίσεις σαν την αποψινή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Πολύ καλός ο Μασάδο στο ντεμπούτο του, μαέστρος ο "Κάνιο", αλλά πίσω...

Έγινε χαμός!

Όλα τα είδαμε στο πρώτο μέρος! Ευκαιρίες, τρία γκολ, δοκάρι και ένα άλλο γκολ της Βέροιας που λανθασμένα δεν μέτρησε... Οι γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό του... πρωτάρη μπήκαν δυνατά στο πρώτο 10λεπτο, ώσπου να ισορροπήσει ο Ολυμπιακός. Το ζήτημα είναι βέβαια οτι ο βοηθός Τσολάκης στο 10` κακώς σήκωσε τη σημαία και δεν μέτρησε το γκολ του Ιωάννου, τον οποίο κάλυπτε ο Σιόβας.

Οι ερυθρόλευκοι συνήλθαν, είχαν δοκάρι με τον Μοδέστο στο 13` και στο 20` ο Τζιμπούρ, αφού στην προηγούμενη φάση δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1, το έκανε στη φάση μετά με έξοχη προβολή στο πρώτο δοκάρι από το γύρισμα του Χολέμπας! Πάντως, ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στην άμυνα και στο 23` πάλι σε σέντρα ο Μπαρκάν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κάρολ απέκρουσε.

Το... ροντέο συνεχίστηκε στο 30`, όταν ο Μπαρκάν έκανε φάουλ από αριστερά, ο Κάρολ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του (!!) και ο Ιωάννου σε κενή εστία έκανε το 1-1!! Ο Τζιμπούρ στο 33` δεν μπόρεσε αλλά ο Φρανσουά Μοδέστο στο 43` εξιλεώθηκε για το δοκάρι και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τους νταμπλούχους! Πάντως, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην άμυνα, κυρίως στα πλάγια από τους δραστήριους Ολαϊτάν και Μπαρκάν, με τη Βέροια να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Αχ, τα δοκάρια!

Ο Μασάδο στις αρχές του β` μέρους ήταν συνεχής απειλή για τη Βέροια με τις "μπούκες" που έκανε, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν και τον Καλί που τραυματίστηκε. Κόντρα πάντως στη ροή του ματς, στο 58` ο Ολαϊτάν με μια... βολίδα τράνταξε το δοκάρι, ενώ δυο λεπτά μετά τον μιμήθηκε ο Ιμπαγάσα με πλασέ από καταπληκτική ενέργεια!

Η Βέροια περισσότερο έπαιζε ψυχωμένα πλέον στην άμυνα, παρά με αγωνιστικό πλάνο, ενώ ο Ολυμπιακός είχε καλό πρέσινγκ για ένα 15λεπτο (55-70) κι έψαχνε το τρίτο γκολ. Στο 78` ο Ιωάννου πάντως έγινε μοιραίος, χάνοντας το... άχαστο! Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που θέλησαν να βγουν μπροστά, με τον Ζαρντίμ παράλληλα να περνά τον Μήτρογλου στη θέση του κουρασμένου Τζιμπούρ, Ο ρυθμός στο τέλος είχε πέσει αρκετά κι έτσι διαμορφώθηκε χωρίς άλλες συγκινήσεις το τελικό 2-1. Κακώς πάντως κόπηκε στις καθυστερήσεις πάντως με οφσάιντ ο Μήτρογλου που έβγαινε σε θέση για γκολ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 30' Ιωάννου - 19' Τζιμπούρ, 42' Μοντέστο

ΔΟΚΑΡΙΑ: 58' Ολαϊτάν - 12' Μοντέστο, 60' Ιμπαγάσα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43' Γεωργέας, 74' Ζε Βίτορ

ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης, Γεωργιάδης (46' Καλτσάς), Σνάουτσνερ, Καλί (48' Τζημογιάννης), Τόμας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν (77' Γκιγέρμε), Μπαρκάν, Ζε Βίτορ, Ιωάννου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Κοντρέρας, Μοντέστο (87' Γκρέκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (72' Φουστέρ), Μασάδο, Τζιμπούρ (82' Μήτρογλου).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags