Facebook Pixel «Αν βάλεις Σιδηρόπουλο, θα δείρω τον…»
Life
| 2012-09-04 01:04:00

«Αν βάλεις Σιδηρόπουλο, θα δείρω τον…»

«Αν βάλεις Σιδηρόπουλο, θα δείρω τον…»

Νέος διάλογος που αφορά τον ορισμό των διαιτητών βγήκε στην δημοσιότητα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Σε αυτόν πρωταγωνιστούν δύο πρόεδροι ΠΑΕ και αναφέρονται στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, που προσφάτως «σφύριξε» το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον διάλογο που βγήκε στην δημοσιότητα στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ, δυο πρόεδροι ΠΑΕ, συμφωνούν μεταξύ τους ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας.

Αναλυτικά η συνομιλία που κατέγραψε τον Φλεβάρη του 2011 ο υπερκοριός της ΕΥΠ με δύο προέδρους της Σούπερ Λίγκας να κανονίζουν το διαιτητικό πρόγραμμα του Τάσου Σιδηρόπουλου:

Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις, όλα καλά θα πάνε. Και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα. Δεν είναι και λίγες αυτές, να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...

Β: Ποιο Σιδηρόπουλο πάνω;

Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Β: Γιατί, Σιδηρόπουλο έβαλε;

Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, τον Σπάθα 4 βδομάδες και όχι αυτόν που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο.

Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές;

Α: Ναι, αλλά εγώ τον πρόλαβα τώρα, τον λέω ασ΄ τον έξω και βάλε το Γιάχο - όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου τoυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.

Β: Αυτό θα τον πω κι εγώ, αυτό θα τον πω.

Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τί προβλέπει ο ΚΑΠ.

Β: Τώρα θα το κάνω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags