Facebook Pixel «Πάτησε» αστυνομικό με το αυτοκίνητο!
Life
| 2012-09-06 18:44:00

«Πάτησε» αστυνομικό με το αυτοκίνητο!

«Πάτησε» αστυνομικό με το αυτοκίνητο!

Ενας 33χρονος οδηγός στην Κύπρο κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο του, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι!

Γύρω στις 6.50μ.μ. χθες, ενώ αστυνομικός, ηλικίας 36 ετών, είχε τελειώσει το καθήκον του και οδηγούσε ένστολος την ιδιωτική του μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, για να πάει στο σπίτι του του, είδε ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει κόκκινο φανάρι με κίνδυνο να προκληθεί τροχαίο δυστύχημα. Ο Αστυνομικός του έκανε σήμα για να σταματήσει και αφού ο οδηγός το έπραξε, κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα και τον πλησίασε πεζός.

Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου τον έβρυσε και ακολούθως, ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητο, ο οδηγός ξεκίνησε με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον αστυνομικό στα πόδια, εκτινάσσοντας τον στο μπροστινό καπό και ακολούθως, στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αστυνομικός  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε θλάση μαλακών μορίων στον αριστερό του ώμο και στο δεξί μηρό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε, ενώ του δώθηκε αναρρωτική  άδεια.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος είναι 33χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος αναζητείται με δικαστικό ένταλμα για τα πιο πάνω διερευνώμενα αδικήματα που διέπραξε.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Shootandgoal.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags