«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν σχεδόν κυρίαρχη. Δεν ήμασταν συντονισμένοι. Κάπως βελτιώσαμε την εικόνα μας με την αλλαγή του Πουλίδο, με τον Παπαζαχαρία.
Η εικόνα μας στο δεύτερο ήταν καλύτερη. Πατήσαμε λίγο τη μπάλα κάτω, χωρίς πάλι να αγγίξουμε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης. Νομίζω το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ. Εμείς, δόξα τω Θεώ, στη μία φάση μας την κάναμε γκολ. Χρειάζεται υπομονή»
Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη: «Θα έρθουν παιχνίδια που θα βγουν ευκαιρίες. Χωρίς πανικό. Γιατί προσπαθούσαμε με ψηλές μπαλιές να κάνουμε κάτι. Όταν πατήσαμε κάτω τη μπάλα παίξαμε λίγο μπάλα».
Για την απόδοση του Διούδη: «Είμαι ικανοποιημένος»
Για τις νέες μεταγραφές και την απόδοσή τους: «Ρίσκαρα, έβαλα και τα τρία παιδιά, αλλά θέλει δουλειά. Ήρθαν αργά. Δεν είναι σε πλήρη φόρμα και σε αυτή τη φάση, τεστάρουμε κι εμείς και η ΑΕΚ και πολλοί ποια παιδιά θα αντέξουν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο