«Ο Σίσιτς και ο μεγάλος φόβος του «Γεντί Κουλέ» ήταν οι αιτίες όχι για να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες στο γήπεδο αλλά να μην υπάρχουμε.
Εκεί διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί, στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε όμως δεν έφτανε αυτό. Ο ΟΦΗ έπαιξε στο δεύτερο μέρος πιο σωστά, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Σίσιτς και του Κουτσιανικούλη», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης και συμπλήρωσε:
«Θα δίνω πάντα συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιδιών της ΑΕΚ αλλά και του ΟΦΗ. Όμως δεν θα ήμουν ειλικρινής αν δεν έλεγα ότι το αποτέλεσμα μας προβληματίζει, τόσο εμένα όσο και την ίδια την ΑΕΚ. Η συγκομιδή ενός βαθμού σε τέσσερα παιχνίδια είναι προβληματισμός μεγάλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο