Το γραφείο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Πατριάρχου Ιωακείμ με την Πλουτάρχου, ήταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέκου Καραμανλή και ο μετέπειτα πρωθυπουργός το χρησιμοποίησε ως πολιτικό γραφείο.
Όπως γράφει το Εθνος, το γραφείο που ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει πολύ σημαντικές στιγμές καθώς εκεί γίνονταν όλες οι κρίσιμες συναντήσεις και συσκέψεις του Κώστα Καραμανλή μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.
Το 2007, ο Κ. Καραμανλής αποφάσισε να μετακομίσει το πολιτικό του γραφείο από το Κολωνάκι στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και μετά την εκλογική ήττα το 2009, ο πρώην πρωθυπουργός άλλαξε και πάλι γραφείο επιλέγοντας έναν πιο σύγχρονο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, πίσω από την αμερικανική πρεσβεία.
Τα τελευταία τρία χρόνια, το γραφείο στο Κολωνάκι παρέμενε άδειο και βουβό, αφού δεν το χρησιμοποιούσε κανείς. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο γραφείο της Πατριάρχου Ιωακείμ.
Πηγή: protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο