«Αν μας το επιτρέψει η Ελλάδα μέσα στο ματς, εμείς θα παίξουμε επιθετικά. Ίσως χρησιμοποιήσουμε και δύο επιθετικούς», ξεκίνησε ο Σούσιτς, ο οποίος σχετικά με τα πλάνα του τόνισε: «Δεν λέω την ενδεκάδα από τώρα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Μισίμοβιτς και άλλοι 10...».

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο Σούσιτς είπε: «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα, είναι μέσα στην 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Σαμαράς, ο Παπαδόπουλος που δεν παίζει, ο Γκέκας, ο Φορτούνης και ο Νίνης. Είναι όλοι γνωστοί σε όλο τον κόσμο, όπως και οι δικοί μας. Μπορεί στην Βοσνία να μην ξέρουμε κάποιους, αλλά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις αδυναμίες της Ελλάδας αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι είναι πολύ σκληρή ομάδα. Παλεύει όλα τα ματς ακόμα και όταν είναι πίσω στο σκορ και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ καλύτερη από εμάς. Οι παίκτες μας είναι πολύ επιθετικογενείς, αν αύριο όμως δεν σκοράρουν δεν νομίζω ότι θα πάρουμε βαθμό. Το επιθετικό μας παιχνίδι είναι το όπλο μας».